Sanne Rooseboom

Sanne Rooseboom

Zijn jullie met veel kinderen thuis? Bij schrijfster Sanne Rooseboom wel. Zij heeft namelijk twee dochters en twee stiefkinderen! Dat is dus een gezellige boel. Wat Sanne ook gezellig vindt, is het voorlezen van een boek in de bibliotheek of voor de klas. Daar oefende ze al mee toen ze nog klein was, want de verhaaltjes die Sanne toen bedacht las ze voor aan haar broertje en zusjes. Ze wilde namelijk al kinderboekenschrijfster worden toen ze pas 9 jaar oud was. En dat is gelukt! Sanne heeft nu twee boeken geschreven: ‘Jippie! Een humeurig sprookje’ en ‘Het ministerie van oplossingen’.

TitelUitgeverijSoort boekLeeftijd
Het Ministerie van OplossingenVan Goor, 2016Ruben stuurt een brief naar het Ministerie van Oplossingen omdat hij gepest wordt.9+
Jippie! Een humeurig sprookjeVan Holkema & Warendorf, 2016In een land waar iedereen altijd vrolijk is, gaat prinses Super op zoek naar een prins die ook wel eens chagrijnig is.

Redactie

Op mijn website leesfeest.nl beschrijf ik nieuwe interessant boeken, maar ik ga ook in op de nieuwste trends op online en offline leesgebied. Neem eens kijkje in onze informatieve blog artikelen.