brown gift box
Photo by Porapak Apichodilok on Pexels.com

Checklist: een leuke giftbox en 5 stappen! 

Vind je het soms moeilijk om de juiste cadeaus te zoeken? Met een toffe giftbox zit je altijd goed. Je kunt de box helemaal samenstellen zoals je zelf wilt. Maar hoe ga je te werk bij het samenstellen van een giftbox? In deze blog leggen we het je in vijf stappen uit! 

Stap 1: maak een keuze wat je in de box wilt verpakken

Je kunt de box vullen met heel veel verschillende producten. Zo kun je er chocola en beautyproducten in verpakken. Maar je kunt er ook een borrelbox of filmbox van maken met hapjes en drankjes. Afhankelijk van wat de ontvanger lekker vindt, kun je de box geheel naar eigen zinnen samenstellen. 

Stap 2: kies voor de juiste soort doos

Het uiterlijk van de doos is ook belangrijk. Dat is namelijk het eerste wat de ontvanger ziet. Praktisch gezien kun je het beste een postdoos of iets vergelijkbaars gebruiken. Een postdoos gaat namelijk met de bovenzijde open. De ontvanger ziet dan gelijk wat er allemaal in de doos verpakt zit. 

Stap 3: versier de doos

Een bruine kartonnen doos ziet er natuurlijk niet supermooi uit. Je kunt de doos bijvoorbeeld laten bedrukken met een leuk ontwerp of kiezen voor een postdoos die al een leuk kleurtje van zichzelf heeft. Denk bijvoorbeeld aan een roze of gouden postdoos. 

Stap 4: vul de doos met papiersnippers 

Om de loze ruimtes te vullen en te zorgen dat de producten op hun plek blijven liggen, kun je de doos vullen met papiersnippers. Dit geeft een vrolijke touch aan het pakketje, zeker wanneer je kiest voor papiersnippers in een mooie kleur. 

Stap 5: versturen maar

Nu je de soort doos en de inhoud ervan hebt uitgekozen, is het tijd om de giftbox te versturen! Zorg dat de doos goed gesloten is met een plakstrip of een toffe sluitsticker. Plaats het etiket op de doos, zodat de bezorger weet bij wie het pakketje bezorgd moet worden. Nu is het pakketje helemaal klaar voor verzending!

Na het lezen van deze blog weet jij precies hoe je leuke giftboxen kunt versturen. Maar weet je ook al waar je de benodigde producten zoals postdozen en papiersnippers kunt kopen? Bij Rotim verpakkingen hebben ze een breed assortiment waar je zeker zult vinden wat je zoekt! Ga snel naar Rotimshop.nl en check de collecties. 

Redactie

Op mijn website leesfeest.nl beschrijf ik nieuwe interessant boeken, maar ik ga ook in op de nieuwste trends op online en offline leesgebied. Neem eens kijkje in onze informatieve blog artikelen.