/

De 5 leukste kinderschoenen voor meisjes

Verschillende stijlen voor verschillende karakters

Of jouw meisje nu houdt van girlie of eerder een stoere chick is, je vindt ongetwijfeld iets wat bij haar past. Laten we het allereerst hebben over de verschillende stijlen meisjeslaarzen. Je kan liefhebber zijn van een knappe stijlvolle laars die bij elke outfit past, maar evengoed hou je van een paar stoere bikerboots of cowboylaarzen die bij de outfit van de dag passen, afhankelijk van de mood waarin jouw meisje vandaag is. De herfst is in het land en dus zullen ook een paar hoge schoenen of booties zeker van pas komen. Op de heel regenachtige dagen heb je natuurlijk een paar regenlaarzen nodig. De keuze voor meisjeslaarzen is enorm groot.

Bikerboots in de kijker

Bikerboots is het soort meisjeslaarzen waarvan je automatisch denkt aan de stoerdere meisjes. Maar je kan bikerboots ook heel meisjesachtig dragen, kies dan voor een zachtere print zoals bloemen of een uitvoering in een metallickleur en je kan ze perfect aan op een zwierige outfit. Houdt jouw kleintje het echt liever stoer, dan is een laars met een sterkere print zoals een army- of crocoprint een voltreffer. Deze toffe boots zijn er in ritsuitvoering en als veterboots. Er zijn zelfs meisjeslaarzen voor de allerkleinsten, voor hen zijn er de heel schattige babybooties.

Meisjesschoenen voor elke gelegenheid

Meisjes en schoenen, het is toch wat apart. Gelukkig voor hen zijn meisjesschoenen er in ontelbaar veel uitvoeringen. Van een sportieve sneaker tot een elegant laag schoentje. Schoenen voor kleine meisjes zijn er al in heel kleine maatjes, deze babyschoenen zijn doorgaans überschattig en verkrijgbaar in een heel assortiment aan kleuren en materialen. De al wat grotere meisjes hebben doorgaans ook al een eigen willetje, al goed dat de keuze zeer uitgebreid is. Meisjes die niet van schoenen houden, ze zijn zeldzaam maar ze bestaan echt, vinden doorgaans hun gading in slippers. Niet ideaal als het weer tegenzit, maar zeker wel een alternatief voor binnenshuis en bij mooi weer.

Canvas sneakers in de kijker

Canvas sneakers, zijn er in meisjesschoenen die meestal erg kleurrijk en speels zijn. Ze zijn er voor de meisjes die zichzelf graag in de kijker zetten. Voor kleine dametjes die ervan houden om gezien te worden en dat uiten in de mooie prints en kleuren die ze kiezen voor hun schoenen. Voor de iets integere meid zijn ze er ook in neutralere of zachtere kleuren. Ze zijn bovendien niet alleen mooi, ze zijn ook extra stevig en slijtvast dankzij de versterkte rubberen neus.

Een klasse apart

Een geheel aparte klasse meisjesschoenen zijn die voor de allerkleinsten die net leren stappen. Deze schoentjes vragen extra aandacht, jouw dochter staat namelijk nog niet zo stevig in haar schoenen. Er wordt bij het ontwerpen dus nog meer aandacht besteed aan de pasvorm, het gebruikte materiaal en de nodige versteviging om haar te helpen bij haar eerste stappen in de wereld.

Redactie

Op mijn website leesfeest.nl beschrijf ik nieuwe interessant boeken, maar ik ga ook in op de nieuwste trends op online en offline leesgebied. Neem eens kijkje in onze informatieve blog artikelen.