De drie must-read magazines als het om interieur gaat

Design in je interieur gaat een steeds grotere rol spelen. Het is vaak belangrijk om geïnspireerd te blijven en op de hoogte te zijn van de nieuwste trends als het gaat om interieur. Terwijl er online veel aanbod is, blijven interieurmagazine alsnog een goede bron van inspiratie met mooie artikelen en goede foto’s. Zeker als je je huis vaak een make-over wil geven in de lente, tijdens de lenteschoonmaak dan is het voor jou zeker een aanrader om eens door een magazine te bladeren. In dit blog de drie must-read magazines als het om interieur gaat. 

Vtwonen 

Waarschijnlijk het bekendste blad van Nederland: Vtwonen. Iedere vier weken krijg je een flinke dosis inspiratie van dit magazine. Het is niet gek dat dit magazine zo populair is: het heeft een goede lay-out en een goede mix tussen design en betaalbaarheid. Zo staat er voor ieder wat wils in. Zoek je bijvoorbeeld een betaalbare wastafel? Dan is de Ophelia dubbele wastafel wat voor jou. Zoek je een betaalbare spiegel? Ook dan kan je deze vinden in dit magazine. Net wat luxer dan de meubels van en standaard woonwinkel, maar nog steeds lekker betaalbaar. Je vindt prachtige foto’s in dit magazine, leuke tips en goede artikelen. Ga met een kopje thee op de bank zitten en doe inspiratie op. 

Stijlvol WONEN

Een ander blad dat heel bekend is: Stijlvol WONEN. Het blad heeft iedere keer weer nieuwe uitgebreide reportages van huizen met andere inrichtingen. De foto’s zijn schitterend en echt gemaakt om inspiratie uit te halen. Alle decoratie in dit blad is betaalbaar en meteen toe te passen op je eigen interieur. Laat je door dit blad inspireren als je op zoek bent naar mooie decoratie. Ook staan er adviezen in van professionals waarmee jij meteen aan de slag kan. Vaak staan er tijdloze trends in dit magazine, zodat als je er inspiratie uithaalt en deze gebruikt het nog lang mee kan. 

ELLE Decoration

Voorheen was dit magazine beter bekend als Elle Wonen. Het blad is echt een inspiratiebron voor liefhebbers van design en interieur. Het blad is steeds internationaler geworden met woonnieuws en designnieuws. Zoek je de laatste interieurtrends? Dan zit je met dit blad wel goed. Ook op het gebied van styling kan je hier genoeg inspiratie uithalen. Vind je slimmer en duurzamer inrichten belangrijk? Ook dan is dit het magazine voor jou, want hier speelt dit magazine steeds meer op in. 

 

Redactie

Op mijn website leesfeest.nl beschrijf ik nieuwe interessant boeken, maar ik ga ook in op de nieuwste trends op online en offline leesgebied. Neem eens kijkje in onze informatieve blog artikelen.