/

De leukste ideeën voor een origineel kerstpakket

Het samenstellen en bedenken van een leuk kerstpakket voor je personeel en zakenrelaties blijft vaak ieder jaar weer een uitdaging. Des te belangrijker is het dus om hier goed over na te denken. Niet alleen omdat het voor jou als werkgever het moment is om te laten zien dat je om je medewerkers geeft en ze waardeert, maar ook om te laten zien dat je er tijd en energie in hebt gestopt. Zo kun je wel een enorm groot kerstpakket laten samenstellen met allemaal eten en drinken, maar is dit zonder een persoonlijke boodschap natuurlijk nog weinig tot niets waard. Zorg er dus voor dat je kiest voor iets origineels, waar ook iedereen iets aan heeft. Nu komt het uiteraard voor dat je in een groot bedrijf, met enkele honderden werknemers altijd wel een aantal mensen hebt die minder tevreden zijn, maar dat moet je dan maar op de koop toe nemen. Om ervoor te zorgen dat jij je kerstpakketten ook voor dit jaar weer op orde hebt, hebben wij een aantal leuke ideeën voor je, voor een origineel kerstpakket, wat iedereen zal waarderen.

Rituals giftset

Wie kerstgeschenken zegt, zegt natuurlijk ook Rituals. Rituals is namelijk het perfecte geschenk voor zowel mannen als vrouwen. Zo zijn er voor de mannen allerlei heerlijke verschillende soorten badschuim, terwijl er voor de vrouwen ook allemaal crèmes en andere verzorgingsproducten zijn. Zo is het een leuk idee om het Ritual of Karma gift set te bestellen en deze in het kerstpakket voor je werknemers te doen. Je zakenrelaties kun je bijvoorbeeld ook alleen een Ritual of Karma set geven, met daarbij een persoonlijke boodschap om ze te bedanken voor de fijne samenwerking.

Kerstpakketten met eten en drinken

Kerstpakketten met wat lekkers te eten en drinken doen het natuurlijk altijd goed. Afhankelijk van je budget en ook eventuele wensen, bepaal je helemaal zelf of je kiest voor een pakket met verse ingrediënten, waarmee de werknemers zelf een maaltijd kunnen maken, maar kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld allemaal lekkere hapjes in het pakket te doen, zodat ze tijdens de borrel wat lekkers hebben. Vul dit aan met een flesje wijn of wat speciaalbier en je hebt een pakket dat bij 99 procent van de werknemers ontzettend goed zal worden ontvangen. Omdat het zelf samenstellen best een klus kan zijn, kun je ook je kerstpakketten online bestellen, zodat je op basis van je budget en wensen een kerstpakket krijgt dat overal aan voldoet. Zo hoef je zelf niet aan de slag en wordt alles voor je geregeld.

Cadeaubon naar keuze

Tegenwoordig is het steeds lastiger om iets leuks te bedenken. Hoe handig is het dan om je medewerkers een cadeaubon naar keuze te geven? Zo kunnen ze zelf kiezen wat ze kopen en ook waar ze dit doen. Zo kunnen de mannen bijvoorbeeld kiezen voor een cadeaubon van de Media Markt, terwijl de vrouwen kiezen voor een cadeaubon van een kleding- of parfumeriezaak. Het is natuurlijk wel leuk om er, naast alleen een cadeaubon, ook een persoonlijke boodschap bij te doen, zodat het geheel niet te onpersoonlijk wordt.

Redactie

Op mijn website leesfeest.nl beschrijf ik nieuwe interessant boeken, maar ik ga ook in op de nieuwste trends op online en offline leesgebied. Neem eens kijkje in onze informatieve blog artikelen.