Dit is de oplossing voor mensen die last hebben van koude handen

De handen behoren tot de meest gevoelige delen van het lichaam en kunnen snel koud aanvoelen. Er zijn verschillende manier om je handen op te warmen, maar wat werkt nou echt?

Je kunt koude handen ook thuis behandelen. Wij raden het volgende aan:

  • Drink een warme kop thee.
  • Neem een warme douche.
  • Breng handcrème of olie aan.

Heb je nog steeds koude handen? Dan zijn handschoenen met verwarming de oplossing die het snelst en beste werkt. Handschoenen met verwarming zijn gemaakt van waterdicht en winddicht materiaal, dus je kunt ze in elk weer gebruiken. De verwarmingselementen zijn in de handschoen verweven zodat je je geen zorgen hoeft te maken over kabels. Ze beschikken zelfs over een stof geschikt voor touchscreens, dus je kunt je smartphone bedienen terwijl je deze handschoenen met verwarming draagt!

Trek een paar handschoenen met verwarming aan!

Voor de handschoenen met verwarming worden de beste gebruikt om het product zo goed mogelijk te maken. De verwarmingselementen zijn diep in de handschoen verborgen voor extra warmte en de batterijen zijn slim verborgen in een speciaal ontworpen zakje. Dit zorgt ervoor dat de handschoenen met verwarming niet te groot en onhandig zijn in gebruik.

Een van de grootste uitdagingen bij handschoenen met verwarming is om ze warm te houden zonder dat ze te volumineus worden. Dit gelukt door gebruik te maken van stoffen als Hipora en Thinsulate. Hierdoor zijn de handschoen wind en waterdicht, goed geïsoleerd maar toch makkelijk in het dagelijks gebruik.

Omdat de batterijen in een speciaal zakje op de pols geplaatst kunnen worden, heb je hier geen last van als je de handschoen met verwarming draagt. De accu’s zijn oplaadbaar, dus je hoeft niet continu nieuwe batterijen aan te schaffen. De batterijen kan je tot 8 uur lang gebruiken, wat ideaal is voor een dagje uit of in sommige gevallen zelfs voor je werk.

Ontworpen voor langdurige warmte en comfort in de koudste omstandigheden.

Handschoenen met verwarming van BERTSCHAT®, verkrijgbaar via www.comfort-producten.nl,  zijn ontworpen om je handen langer warm te houden. Ze zijn licht en comfortabel, maar toch warm genoeg voor elke activiteit. De bijgeleverde batterijen zorgen voor uren warmte om gevoelloze vingers weer tot leven te brengen in de koudste omstandigheden.

Ze zijn perfect om de hond uit te laten, bladeren aan te harken, sneeuw te scheppen of buiten te spelen met de kinderen.

Handschoenen met verwarming helpen je om het nooit meer koud te hebben.

Koude handen worden vaak veroorzaakt door een lage bloeddruk. Als je wilt voorkomen dat je handen koud worden, is het belangrijk dat de bloedcirculatie in je lichaam goed werkt. Zo stroomt het warme bloed sneller door je lichaam. Handschoenen met verwarming beschermen je handen nog beter tegen de kou dan gewone handschoenen. Dit komt omdat ze niet alleen de kou buiten houden, maar ook van zichzelf een aangenaam warmtegevoel geven.

Zo zijn je handen binnen een paar minuten lekker warm! De verwarming kan individueel worden in- en uitgeschakeld en zorgt zo voor optimale warmte voor elke gebruiker. De perfecte combinatie van mode en functie – wat wilt u nog meer?

Redactie

Op mijn website leesfeest.nl beschrijf ik nieuwe interessant boeken, maar ik ga ook in op de nieuwste trends op online en offline leesgebied. Neem eens kijkje in onze informatieve blog artikelen.