Lekker lezen doe je in een goede stoel!

Om lekker ontspannen te kunnen lezen, moet je eerst comfortabel zitten of liggen. Dat hoeft an sich niet zo’n groot probleem te zijn. Maar dan heb je heerlijk zitten lezen, wil je opstaan om een kopje thee met een lekker stukje chocolade pakken en dan begint het probleem. Zie maar weer eens overeind te komen! Het lange stilzitten, in één houding, kan er zomaar voor zorgen dat je je flink moet opdrukken op de armleuningen om weer tot staan te komen. Dat moet toch anders kunnen?

Dat kán anders!

Neem maar eens een kijkje op de site van https://www.velderhof.nl/, je weet niet wat je ziet! Sta op stoelen in werkelijk alle soorten, maten en kleuren. Heb je nu het idee dat deze stoelen alleen voor oudere mensen zijn die niet meer zo mobiel zijn? Think again! Natuurlijk vind je op de site ook sta op stoelen die meer passen in een wat meer gedateerd interieur, maar je vindt er ook zeker een mooie sta op stoel die in jouw huiskamer past. De kleuren, de modellen, de materialen… je kunt er werkelijk alle kanten mee op!

Maak een fijne leeshoek in je huiskamer

Wat doe jij zodra je thuiskomt? Laat me raden, je zet de tv aan en ploft op de bank. Na een avondje doelloos zappen weet je eigenlijk niet eens meer wat je hebt gekeken. Dan kun je er beter voor kiezen om lekker in een hoekje van de kamer te gaan zitten met een goed boek. Muziekje op de achtergrond, pot thee of koffie onder handbereik.

Wil je er zeker van zijn dat je fijn kunt zitten? Kies dan een stoel van Velderhof. Met maar liefst 21 filialen in Nederland is er altijd een showroom bij jou in de buurt. Breng daar een bezoekje, laat je informeren over de mogelijkheden en ga eens fijn proefzitten (en opstaan). Je zult al snel ontdekken dat een sta op stoel precies is wat jij nodig hebt!

Redactie

Op mijn website leesfeest.nl beschrijf ik nieuwe interessant boeken, maar ik ga ook in op de nieuwste trends op online en offline leesgebied. Neem eens kijkje in onze informatieve blog artikelen.