person laying in front of silver sedan
Photo by Lukas Žvikas on Pexels.com

Autoline

Technologie is al lang niet meer weg te denken uit ons leven. Allerlei vormen van vervoer, bouwplaatsen en ambachten zijn niet meer weg te denken zonder het gebruik van een of andere vorm van technologie. Dit omvat zowel bedrijfsvoertuigen als machines voor persoonlijk gebruik, aangezien zelfs een gewone personenauto vaak nodig is voor rechtshandhavingsinstanties of de ambulancedienst. De vraag naar machines neemt dan ook elke dag exponentieel toe. De vraag voor degenen die machines willen kopen voor zakelijk of persoonlijk gebruik is: “Waar kan ik deze kopen?”. De Autoline.nl Marktplaats is het antwoord.

Autoline is een internationale internetsite voor de verkoop van bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens en onderdelen, gevestigd in Oekraïne en actief in 80 landen wereldwijd. Het is een van de projecten van Linemedia. De Marktplaats is beschikbaar in 37 talen en is vertegenwoordigd op alle continenten: Europa, Azië, Afrika, Zuid- en Noord-Amerika, Australië en Oceanië.

Geschiedenis van de Marktplaats

De Autoline Marktplaats begon zijn werk in 2002 als een lokale Oekraïense website. В 2014. In 2019 begon het bedrijf een samenwerking met Nigeria, Ghana en Kenia voor de verkoop van vrachtwagens en gespecialiseerde machines. In augustus van hetzelfde jaar lanceerde het bedrijf regionale versies van het Autoline internetportaal. In mei 2021 werd een nieuw Machineryline-project gelanceerd, gespecialiseerd in de verkoop van bouwmachines, vorkheftrucks, industriële uitrusting en andere speciale voertuigen.

In oktober 2021 werd het Agriline-project gelanceerd, dat gespecialiseerd is in de verkoop van landbouw- en bosbouwmachines, uitrusting en reserveonderdelen.

In het najaar van 2021 nam Autoline deel aan Minex International Mining Machinery Exhibition (Izmir), World of Industry – WIN Eurasia (Istanbul) en de grootste internationale beurs voor de automobielindustrie in Turkije en het Midden-Oosten, Automechanika Istanbul (Istanbul).

Autoline heeft haar belangrijkste kantoren in Nederland, Oekraïne en Polen. Het Oekraïense kantoor telt 70 medewerkers.

Daarnaast hebben we vestigingen in Slowakije, Turkije, Kazachstan, Spanje, Letland, Duitsland en Portugal.

Waarom Autoline?

  • Betrouwbaarheid. De Autoline Marktplaats is al meer dan 21 jaar op de markt en verenigt kopers en verkopers uit de hele wereld, waardoor hun interactie comfortabel en gemakkelijk is.
  • Veiligheid. Autoline investeert veel tijd en middelen om ervoor te zorgen dat uw transacties veilig zijn en verkopers worden doorgelicht.
  • Een breed scala aan producten. Op dit moment zijn er meer dan 800.000 aanbiedingen op de Marktplaats, wat betekent dat u alles kunt vinden wat u wilt. U kunt zowel nieuwe als gebruikte apparaten vinden voor elk budget.
  • Beoordelingen. Direct op de website kunt u zoeken naar rapporten van individuele kopers en grote bedrijven die al jaren zaken doen met Autoline.
  • Gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface. De marktplaats is ontworpen volgens moderne normen en is even gemakkelijk te gebruiken vanaf een computer als vanaf een telefoon.

Redactie

Op mijn website leesfeest.nl beschrijf ik nieuwe interessant boeken, maar ik ga ook in op de nieuwste trends op online en offline leesgebied. Neem eens kijkje in onze informatieve blog artikelen.